Curs reconegut com Activitat de Formació Permanent pel Professorat no universitari - 30 hores.

Data d'inici: Ja disponible
Data límit finalització: 16.01.2022 (Català) / 22.05.2022 (Català i Aranès)

Aquest curs és una adaptació del curs presencial que s'ha realitzat durant 7 anys a l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Lleida amb més de 800 persones inscrites, des d'alumnes a docents i personal d'administració, així com de conferències i xerrades realitzades a diferents entitats i actes (Minusval, Sindicat de CCOO, etc).

Es tracta d'un curs fonamentalment pràctic i interactiu centrat en oferir eines i abordatges fàcils, útils i que es puguin utilitzar en el dia a dia, per a millorar el nostre benestar físic i mental a través del control de l'estrès, però també pel control del dolor, potenciar l'autoestima, lluitar contra els manipuladors de sentiments, neutralitzar els pensaments negatius, minimitzar l'insomni, etc.

El principal objectiu és oferir eines realistes i pràctiques, més enllà de teories i abordatges que difícilment poden aplicar-se a la vida diària o que, per aplicar-les, cal dedicar hores i hores de reflexió i cerca.
🌍L'edició d'aquest curs en català ha estat promoguda per l'Institut Aranés. Disponible en aranès a partir del febrer de 2022.

🔖Aquest curs està Reconegut oficialment com a Activitat de Formació Permanent pel Professorat no universitari del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, convalidable a la resta de l'Estat.


Course Duration in Hours: 30h
Skill Level: Beginner

Aprenda a realizar hipnosis ericksoniana con sus pacientes o clientes para el control de peso, practicando técnicas como el Globo Intragástrico Virtual y la Banda Gástrica Virtual con hipnosis.


Aprenderá varios abordajes muy eficaces para aumentar o disminuir el peso con hipnosis, a través de ejercicios prácticos y disponiendo de un tutor para resolver todas sus consultas, mediante mensaje o vídeollamada, y para la corrección individualizada de sus ejercicios.
Course Duration in Hours: 50
Skill Level: Intermediate

Aprenda a realizar hipnosis ericksoniana con sus pacientes o clientes para dejar de fumar con hipnosis.


Aprenderá varios abordajes muy eficaces para dejar de fumar con hipnosis, a través de ejercicios prácticos y disponiendo de un tutor para resolver todas sus consultas, mediante mensaje o vídeollamada, y para la corrección individualizada de sus ejercicios.Course Duration in Hours: 35
Skill Level: Beginner

Aprenda a realizar hipnosis ericksoniana con sus pacientes o clientes para el control del dolor agudo y crónico, con abordajes enfocados a la práctica, 100% online y a su propio ritmo.


Aprenderá todo lo necesario para realizar hipnosis clínica e hipnosis ericksoniana con un abordaje enfocado a la práctica con las ventajas de disponer un tutor que le resolverá todas sus dudas y corregirá, de forma individual, los ejercicios, de forma muy sencilla a través de mensajes o vídeollamada.
Course Duration in Hours: 60
Skill Level: Intermediate
Course Duration in Hours: 50
Skill Level: Beginner